Toiminta-ajatus

TOIMINTA-AJATUS: Tuotamme korkeatasoista teatteria. Teatterin toiminta-ajatuksena on lisätä yleisömme ja harrastajiemme hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja identiteettiä sekä vahvistaa Akaan kaupungin vetovoimaa.

VISIO: Viialan teatteri on laadukkaita kulttuuripalveluita ja kaupunkilaisten hyvinvointia edistävä taidelaitos. Olemme vahva paikallinen toimija, joka kehittää aktiivisesti yhteistyömalleja paikallisella tasolla. Tarkoituksemme on tehdä rohkeaa teatteritaidetta, tarjota elämyksiä ihmisten arjessa sekä edistää teatteritaiteen saavutettavuutta. Visiomme on olla osa paikallista identiteettiä, mutta olla tunnettu myös Akaan  ulkopuolella.

STRATEGIA: Strategiamme pohjaa aktiiviseen toiminnan sekä tekijöidemme kehittämiseen. Uudistamme teatterikenttää sekä monipuolistamme Akaan talousalueen kulttuuritarjontaa. Strateginen tavoitteemme on korkea laatu kaikissa toiminnoissamme, sillä tuotamme monipuolista, korkeatasoista ja mielenkiintoista ohjelmistoa. Yleisömme on meille tärkeä, joten tarjoamme yleisötyötä eri kohderyhmille.


ARVOT

ROHKEUS: Haastamme rohkeasti niin rajojamme, tekijöitämme kuin katsojiammekin. Uskallamme olla rohkeita taiteessamme. Haastamme itsemme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja yhteisönä.

​TINKIMÄTTÖMYYS: Pidämme kiinni arvoistamme. Emme tingi taiteemme laadusta, vaan pyrimme aina tekemään asiat paremmin kuin viime kerralla.

KUNNIOITUS: Arvostamme niin yleisöä, toisiamme kuin itseämmekin.

KANNUSTAVUUS: Kannustamme toisiamme, annamme rakentavaa palautetta ja viljelemme positiivisuutta ja iloa.

ILO: Kaikkea toimintaamme määrittää ilo.