Teatteriharrastus

Harrastus antaa paljon

Viiala on vireä teatteriharrastuspitäjä. Teatteri-harrastuksella on oma merkityksensä, se vaikuttaa elämän eri osa-alueille. Teatteriharrastuksessa ihminen pääsee kosketuksiin sekä fyysisen että psyykkisen kehonsa kanssa. Terve sielu terveessä ruumissa on antiikkinen sanonta, joka pätee edelleen.

Teatteriharrastuksen merkitys näkyy itse-tuntemuksena: omien tunteiden ja kehon ymmärtämisenä. Sitä kautta se avaa henkisiä lukkoja ja antaa onnistumisen kokemuksia.Teatteriharrastus antaa siis hyvät eväät ihmisten henkiselle ja ruumiilliselle hyvinvoinnille.

Teatteriharrastus tarjoaa varmaan joakiselle jotakin. Kun tulet mukaan toimintaan, sinun ei tarvitse ampaista näyttämölle - jos et halua - vaan paljon muutakin tekemistä löytyy!

Aikuisten toiminta

Seuraavassa hieman asiaa näytelmän harjoitusvaiheesta. Kerromme tässä pääsääntöisesti aikuisten toiminansta. Lasten ryhmissä harjoitukset ovat hyvin erilaisia ja aina ryhmän ikätasolle ajateltuja.
Näytelmien harjoitukset alkavat meillä yleensä syksyisin ja keväisin. Kevään ensi-iltaa ryhdytään harjoittelemaan hieman ennen joulua tai heti joulun jälkeen. Syksyn ensi-iltaa taas heti kesän jälkeen
( joskus myös jo keväällä - kesällä ei pääsääntöisesti ole toimintaa!).

Harjoituskertoja on noin 30-35 riippuen vähän ohjaajasta ja näytelmästä. Ohjaaja pyrkii aina järjestämään harjoituksia siten, että kaikille löytyy tekemistä ja ryhmittää harjoitukset siten, että jokaisen ei tarvitse olla paikalla joka kerralla. Tietysti mitä lähemmäs päästään ensi-iltaa, paikallaolon tarve lisääntyy. Jos sinulla on sovittuja menoja, niin pyri ilmoittamaan niistä hyvissä ajoin etukäteen ohjaajalle.

Näytelmässä on muitakin tärkeitä tehtäviä, joihin tarvitaan ihmisiä toimintaan mukaan mm. puvustus, rekvisiitta, lipunmyynti, järjestysmies, maskeeraaja, kuiskaaja. Jos tunnet kiinnostusta näihin tehtäviin, niin rohkeasti mukaan!

Rohkeasti mukaan!

Saat tulla sellaisena kuin olet, omin kyvyin ja omin taidoin.
Pääset porukkaan, joka avoimin mielin ottaa sinut vastaan.
Varmasti uusia ystäviä ja tuttuja.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden olla hetken ajan joku muu.
  • Hyvän harrastuksen.
  • Yhteisiä tapahtumia.
  • Sosiaalisia taitoja.
  • Ainutlaatuisia kokemuksia.

Olen kiinnostunut teatteriharrastuksesta


Olen kiinnostunut
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä