HEI, ME STRIIMATAAN! -kesäinen musiikki-ilottelu

13.5.2021

Viialan teatterin näyttelijät pistävät kesällä 2021 nuotit kohdalleen ja jalalla koreasti viihdyttävässä, mukaansa tempaavassa ja iloisessa musiikki-ilottelussa HEI, ME STRIIMATAAN!
Viimeisen vuoden aikana on maailmalla tehty ja katseltu varmaan eniten striimattuja konsertteja, teatteriesityksiä ja tapahtumia. Kesällä 2021 esiinnymme ihan paikan päällä ja pääset musiikkinumeroiden lomassa näkemään miten striimaus teatteriseurueelta sujuu - vai sujuuko ollenkaan?

Esityksessä olevat musiikkinumerot on kerätty 20 viimeisen vuoden ajalta Viialan teatterilla esitetyistä musiikkinäytelmistä. Ihastu Myrskyluodon Maijan meri- ja rakkausaiheisiin kappaleisiin, svengaa Junnu Vainion laulujen tahdissa ja tunnelmoi Unto Monosen upeiden tangojen parissa. Näytelmä Iltatähti tuo lavalle aimoannoksen ikivihreitä vuosien takaa ja näytelmästä Iloisiin kuulemiin ja näkemiin napatut kappaleet laittavat tanssijalan väpättämään.

Olemme halunneet tuoda esityksemme lähelle teitä, joten esiinnymme usealla eri paikkakunnalla Akaan lähiympäristössä. Huomaattehan, että esiinnymme joka paikka kunnalla vain kerran ja jokaiseen esitykseen otetaan rajoitettu määrä katsojia.

Liput:

Lippu esitykseen maksaa ennakkoon ostettuna 22 euroa ja ovelta 25 euroa (mikäli rajoitukset antavat mahdollisuuden lipunmyyntiin tapahtuman alussa). Tähän esitykseen ei ole erillisiä alennuslippuja esim. Teatteririnki-alennus.
Lippujen ja väliaikatarjoilun myyminen tapahtuu vain verkkokaupan kautta, osoitteesta viialanteatteri.tapahtumiin.fi