Kevään esitykset peruutettu johtuen koronapandemiasta

10.3.2021


Viialan teatterin esitystoiminta keskeytetään kevään ajaksi. Teatteri pitää epätodennäköisenä, että esitystoimintaan vaikuttavat kokoontumisrajoitukset tai turvavälit lähiaikoina muuttuisivat. 

Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta niin kaikille katsojille kuin lähialueen yhteistyökumppaneille, joiden yritystoimintaan tilanne myös vaikuttaa. Tilanne vaikuttaa myös paljon teatterimme talouteen, mutta tärkeintä on meidän ja katsojiemme turvallisuus.

Lippujen peruuttaminen:

- Jos olet tehnyt lippuvarauksen, peruuntuu varaus automaattisesti.
- Jos olet ostanut liput  esitykseemme, klikkaa tästä peruutuslomakkeeseen. Palautukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. 
- Ryhmät: Pyydämme teitä olemaan yhteydessä teatteriin sähköpostitse.  Ohjeet lähettämässämme tiedotteessa. Huomaattehan, että tässä tapauksessa teatteri ei ole velvollinen korvaamaan esim. tilausajokuluja, näistä teidän tulee olla yhtydessä liikennöitsijään (lisätietoa peruutusehdoissa).

Teatteri on yhteydessä kaikkiin kevään esityksiin lippuja ostaneisiin ja varanneisiin, yhteystietonsa antaneisiin asiakkaisiin, joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

Lahjakortit:

Viialan teatterin  31.5.2021 umpeutuvat lahjakortit käyvät sellaisenaan maksuvälineenä  31.12.2021 saakka. 

Tulevaisuudesta:

- teatterin valot sammuvat kevääksi, meitä saa parhaiten kiinni sähköpostilla (lipunmyynti@viialanteatteri.fi tai puhelimella numerosta 050 5593856.

- jatkamme suunnittelutyötä ja pyrimme keksimään jotain mukanaa kesäksi 2021.

- kevään 2021 ensi-ilta siirtyy syksyyn 2021 


Vielä kerran pahoittelumme vallitsevasta tilanteesta ja pidetään toisistamme huolta!

Viialan teatterin puolesta

Arto Mantela